![]() |
|
|
|
#1
|
||||
|
||||
|
Ja, den känner jag igen från i somras, ska bli gott att få sitta på balkongen o titta på havet o solnedgången och dricka en kall retsina igen.
(Bara 27 dagar kvar nu) Irene |
|
#2
|
||||
|
||||
|
ouzo 12 ær nog våran favorit.
sen en iskall moschofilero till feta och tomater mmmmmmmmmm då blir man sådær filosofisk och romantisk. myssa........... |
|
#3
|
|||
|
|||
|
Barbayannis Aphrodite är outstanding, så det så! (eller jag menar förstås: tycker jag). Även Ouzo Plomarion mycket god, liksom flera andra sorter från samma ö (Lesbos). Tyvärr är det väl bara Barbayannis som är kvar i lokal ägo. Övriga uppköpta utifrån.
/Thomas |
|
#4
|
||||
|
||||
Jag måste haft en väldig tur, jag har provat många sorter och aldrig fått någon dålig![]() Lite finkel rensar magen! Grumligt hemlagat Raki dricker jag, men Retsina kommer jag nog aldrig att förstå mig på |
|
#5
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
#6
|
||||
|
||||
|
Ulfwiman! Roligt att höra din röst igen.
![]() En Ouzo från Plomari är inte fel ... På balkongen sitter jag lika gärna med en Ouzo eller Retsina ... eller både och.
|
![]() |
| Ämnesverktyg | |
| Visningsalternativ | |
|
|