Kalimera Grekland

Gå tillbaka   Kalimera Grekland > Om Grekland > Mat & Dryck

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
  #1  
Gammal 2008-10-01, 10:35
Admirala Admirala är inte uppkopplad
Avslutat medlemskap på egen begäran
 
Reg.datum: apr 2005
Inlägg: 2 620
Standard Sv: Recept på moussaka

Citat:
Ursprungligen postat av Eva L Visa inlägg
Helt enig. Jag lagar nästan aldrig utan vin i såsen längre. Ett annat bra tips som förbättrar många såsfonder är att förutom lök och morötter fräsa en bit finhackad rotselleri. Ger arom och fyllighet till många såser. Grönsakerna kan enkelt silas bort vid den typ av sås där det inte lämpar sig att de är kvar.

Eva
Selleri er nydelig i sauser, helt enig. Beveger oss bort fra tråden nå, men i Hellas selges tørkede selleriblader på boks, som krydder. Glimrende å bruke i mange sauser og gryteretter. Selleri heter Sélino på gresk, hvis noe blir fristet til å kjøpe og lurer på akkurat det.
(Kanskje selges det i Sverige også, men jeg har aldri sett det i Norge.)
Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 08:38.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
KALIMERA & TA DET LUGNT