![]() |
|
|
|
#1
|
|||
|
|||
|
Jag tror nog det kan räcka. Skippa solstolarna och följ Wognsens tips, dvs frys in och ta med ost, skinka, smör, youghurt, etc, och inta frukosten "hemma". Och ta med kaffe/te ner. Allt sånt är ofta dyrare på plats därnere. T ex får man en liter youghurt här hemma för samma pris som en liten (250g?) förpackning i grekisk supermarket. Har själv gjort det tidigare, när kassan var mindre. På så sätt tjänar man på två pers nästan in en hundring per dag (exklusive solstolsutgifterna, alltså). Om man sen också väljer att för det mesta inta kvällens drycker på taverna i stället för på barer, sparar man in en liten slant till (en STOR slant om man håller sej till karaffvin).
Ha en trevlig semester! /Thomas (alltså inte samma Thomas som hade delvis liknande besparingstips i tidigare inlägg - typiska Thomastips, kanske?) |
|
#2
|
||||
|
||||
|
Håller med övriga här.
Ni klarar er på 5000:- om ni skippar solstolar och paraplydrinkar. Med solstolar och drinkar funkar det inte, dessa "tillbehör" är ganska dyrt i Grekland. Om ni har is i magen och bokar 1-2 dagar före avresa så kan ni få sista minuten med ospec. hotell klart under 3000:- per person i september. Senast redigerad av laero den 2008-08-28 klockan 18:13. |
![]() |
| Ämnesverktyg | |
| Visningsalternativ | |
|
|