![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Här har du den. Text och musik Mikis Theodorakis. Sångtexter i tusental hittar du på www.stixoi.info.
Στην ανατολή Στην ανατολή - στην ανατολή στην ανατολή γλυκοκελαηδεί Στην ανατολή γλυκοκελαηδεί αχ το αηδονάκι, γλυκοκελαηδεί Και μου λέει - και μου λέει με πικρό καημό Και μου λέει - και μου λέει κάποιο μυστικό Και μου λέει - και μου λέει με πικρό καημό Και μου λέει - και μου λέει κάποιο μυστικό Στην ανατολή - στην ανατολή στην ανατολή μελαχρινό παιδί Στην ανατολή μελαχρινό παιδί δε μπορεί να κλάψει κι όλο τραγουδεί Και μου λέει - και μου λέει με πικρό καημό Και μου λέει - και μου λέει κάποιο μυστικό Και μου λέει - και μου λέει με πικρό καημό Και μου λέει - και μου λέει κάποιο μυστικό Στην ανατολή - στην ανατολή στην ανατολή ο γιός του Θοδωρή Στην ανατολή ο γιός του Θοδωρή την πόρτα μου ανοίγει κι είναι Κυριακή Και μου λέει - και μου λέει με πικρό καημό Και μου λέει - και μου λέει κάποιο μυστικό Και μου λέει - και μου λέει με πικρό καημό Και μου λέει - και μου λέει κάποιο μυστικό Στην ανατολή - στην ανατολή στην ανατολή κάνε μια ευχή Στην ανατολή κάνε μια ευχή το χελιδονάκι ήρθε στην αυλή Και μου λέει - και μου λέει με πικρό καημό Και μου λέει - και μου λέει κάποιο μυστικό Και μου λέει - και μου λέει με πικρό καημό Και μου λέει - και μου λέει κάποιο μυστικό Hälsningar Karin som alltid längtar ner... |
|
|||
|
|||
![]()
Hei,
Tusen takk for teksten og lenken! Jeg lengter ikke ned - jeg bor her i Plomari på Lesvos! ![]() |
![]() |
Ämnesverktyg | |
Visningsalternativ | |
|
|