![]() |
|
|
|
#1
|
||||
|
||||
|
Jag brukar salta vattnet lite, har hört att det hjälper. Oftast funkar det fint.
|
|
#2
|
|||
|
|||
|
Kanske ni vill höra hur det gick med storkoket, strålande
![]() Jag lät äggen ligga framme i rumstemperatur sedan lät jag dem bara sjuda, hällde i salt och la i en kaffesked. Av 26 ägg fick 2 sprickor, tack för alla tips Monica |
|
#3
|
||||
|
||||
|
Du kommer väl att dela med dig av alla dessa svenska husmorstips till dina grekiska väninnor
Vore kul att höra hur de togs emot... Det där med ättika har jag själv använt, luktar vädervärdigt under kokningen, men funkar ![]() Ivi |
|
#4
|
|||
|
|||
|
Citat:
Har man "små" problem med allergi kan man värma upp lite utspädd ättika i en kastrull och andas in genom näsan. Det rensar något fenomenalt! O. T. Jag vet. Men det är ett bra tips! Jag lovar.... Peter |
![]() |
| Ämnesverktyg | |
| Visningsalternativ | |
|
|