Kalimera Grekland

Gå tillbaka   Kalimera Grekland > Om Grekland > Mat & Dryck

 
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Prev Föregående inlägg   Nästa inlägg Next
  #29  
Gammal 2008-03-07, 15:50
litentuvas avatar
litentuva litentuva är inte uppkopplad
 
Reg.datum: feb 2008
Ort: Sthlm/järfälla
Inlägg: 1 795
Standard Sv: Saganaki

Låter inte så dumt, flottyrsmet ska ju tillredas med öl om jag inte mins fel. Håller med tidigare skribenter, om att saganaki avnjutes bäst i Grekland. Den vi serverade var av Gravieraost. Alldeles underbar!
Har också undrat över saganaki som benämning eftersom jag också stött på alla möjliga varianter, feta saganaki, mussel saganaki räksaganki mm. Tror inte att det har med formen den tillagas i att göra eftersom ostsagankin friteras och lagas inte i ugn... Någon annan som grubblat på detta och ev har ett svar?
Svara med citat
 

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 02:39.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
KALIMERA & TA DET LUGNT