Kalimera Grekland

Gå tillbaka   Kalimera Grekland > Om Grekland > Mat & Dryck

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
  #1  
Gammal 2008-03-07, 12:30
Admirala Admirala är inte uppkopplad
Avslutat medlemskap på egen begäran
 
Reg.datum: apr 2005
Inlägg: 2 620
Standard Sv: Saganaki

Citat:
Ursprungligen postat av AndersK Visa inlägg
Min undran är; använder grekiska restauranger olika ostsorter till saganaki?
Javisst. Alle faste oster kan brukes til saganaki. En gresk venninne bruker bare kefalotiri eller graviera når hun lager saganaki. Jeg synes det blir veldig godt, særlig med en smaksrik graviera.
Svara med citat
  #2  
Gammal 2008-03-07, 13:03
Eva Ls avatar
Eva L Eva L är inte uppkopplad
 
Reg.datum: feb 2005
Inlägg: 8 008
Standard Sv: Saganaki

Jag gillar graviera bäst men ostsaganaki blir också gott på en vällagrad grevé eller Västerbottensost men visst beror slutresultatet mycket på hur osten smakar och anrättningen tillagas.

Eva
Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 15:59.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
KALIMERA & TA DET LUGNT