![]() |
|
#1
|
|||
|
|||
![]()
Eva, jeg faar vann i munnen!
Snorklar`n - er enig i at du boer laere deg gresk. Turistsesongen er ikke saa lang, og hvis du har tenkt aa ogsaa haa aapent om vinteren, faar du jo bare greske kunder. Derfor boer du ogsaa legge bisnissen til et sted som lever ogsaa om vinteren. Byraakratiet foer du faar aapne noe som helst er enormt (jeg har proevd), det beste er aa skaffe seg en gresk advokat som kan hjelpe deg. Begynn i god tid! Og lykke til ![]() ![]() ![]() |
#2
|
|||
|
|||
![]()
Hej!
Har hört många svenskar önskar att det skulle finnas en liten korvkiosk med bara kokt och grillad korv! ![]() Det skulle mätta många som säger sig sakna något lätt när de blir lite hungriga framåt natten. I allafall inte något för mej som gillar all grekisk mat. aake |
#3
|
||||
|
||||
![]()
Då får han nog hålla till på ett riktigt massturismställe där många går hem sent på natten. Korv när det finns pitagyros kräver nog sitt urval av turister.
![]() Tror trots allt att det måste vara en produkt som även greker och folk från andra länder kan tänka sig att prova ibland. Tror inte att svensk varmkorv hör dit men om du tänker på andra korvar med speciella smaker kanske. Provade under Bondens marknad här i vår stad en lokalt producerad korv gjord på mycket nötkött och kryddad med timjan. Kostade tre gånger så mycket men en korv som smakar så himmelskt gott skulle kanske gå att sälja överallt. ![]() Eva |
![]() |
Ämnesverktyg | |
Visningsalternativ | |
|
|