Kalimera Grekland

Gå tillbaka   Kalimera Grekland > Om Grekland > Mat & Dryck

 
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Prev Föregående inlägg   Nästa inlägg Next
  #5  
Gammal 2014-07-23, 09:46
yanniss avatar
yannis yannis är inte uppkopplad
 
Reg.datum: feb 2005
Ort: Umeå
Inlägg: 4 937
Standard Sv: Havssalt?!...

Jag kunde i förra veckan konstater att sältan är större på det grekiska havssaltet.
Jag snabbsaltade västeråsgurkor. Tog då samma dos som jag brukar ta. Vid avsmak efter tre dar kunde vi konstatera att gurkan var betydligt saltare än tidigare. Dock VÄLDIGT god!

Med fördel kan man använda det i marinader, salladsdressingar, vid torkning av renkött och kokning. Ja numera använder vi det till det mesta, med måtta.

Birgitta.
Svara med citat
 


Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 23:35.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
KALIMERA & TA DET LUGNT