![]() |
#3
|
||||
|
||||
![]()
Bifteki går ju hem hos alla barn och är lätta att göra. Köttfärsbiffar med "grekiska" kryddor i, t ex oregano, timjan, persilja vitlök...
![]() Grekiskt bröd finns som färdigblandad mjölmix i bakhyllan. Jag brukar sätta två degar. I den ena blandar jag finhackade soltorkade tomater, hackad lök och hackad, färsk basilika. I den andra blandar jag skivade svarta oliver, smulad fetaost och hackad, färsk oregano. Pensla med olivolja och strö litet havssalt över innan du gräddar bröden. En tzatziki svänger du snabbt ihop. ![]() En lammfärspaj är inte heller så komplicerad. Du kan utgå ifrån det här receptet: http://www.arla.se/recept/lammfarspa...mak-av-getost/ Jag brukar hacka i svarta oliver, färsk basilika, färsk oregano och färsk ruccola i färsen. Karin som börjar bli hungrig... ![]() |
|
|