Kalimera Grekland

Gå tillbaka   Kalimera Grekland > Om Grekland > Mat & Dryck

 
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Prev Föregående inlägg   Nästa inlägg Next
  #6  
Gammal 2013-04-30, 11:18
Eva Ls avatar
Eva L Eva L är inte uppkopplad
 
Reg.datum: feb 2005
Inlägg: 8 008
Standard Sv: Rödlök

Jag har aldrig varit med om att rödlök möglar men jag köper inte så stora mängder. Förvarar den i en öppen porslinskruka i rumstemperatur. Snart finns det färsk svensk rödlök och den är underbar. Jag använder rödlök hela året och upplever den alltid som god. Vintertid är det ju mest som stekt och kokt till olika maträtter. Vill man ha den färsk i sallad är det en annan sak. Tips till alla lökälskare är att använda blasten på den färska löken och inte slänga bort den. Det finns också en lök som kallas norrbottens eller norrlandslök som den som har möjlighet lätt kan odla själv.

Eva

http://handbok.alternativ.nu/Odling/...rlandsl%C3%B6k

Senast redigerad av Eva L den 2013-04-30 klockan 11:20. Anledning: La till länk
Svara med citat
 


Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 01:20.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
KALIMERA & TA DET LUGNT