Kalimera Grekland

Gå tillbaka   Kalimera Grekland > Om Grekland > Mat & Dryck

 
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Prev Föregående inlägg   Nästa inlägg Next
  #19  
Gammal 2010-08-01, 11:04
karis avatar
kari kari är inte uppkopplad
 
Reg.datum: feb 2005
Inlägg: 5 540
Standard Sv: Äkta Moussaka enligt Camilla och Ulf....

Jeg er også blitt fristet til å lage Moussaka igjen - det er lenge siden sist.

Da vi bodde på Honeymoon Beach for noen år siden laget Julia moussaka, hun ga meg noen råd
- bl a å legge auberginskivene i p r e s s en tid for å få væsken ut av dem.

Hennes moussaka var

Jeg har hittil laget moussaka med auberginer, men det finnes fordeler med å anvende poteter i steden,
m y e mindre arbeid, men kanskje viktigst, k a l o r i e n e
V e l er olivenolje sunt, men når man ser hvordan auberginene s u g e r til seg olje i pannen, så
- sist jeg laget moussaka reduserte jeg oljemengden med å pensle auberginskivene med olje og steke dem på plate (med bakepapir) i ovnen., i stedet for å steke dem i pannen.
Svara med citat
 


Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 03:48.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
KALIMERA & TA DET LUGNT