|  | 
| 
			 
			#1  
			
			
			
			
			
		 | ||||
| 
 | ||||
|  Alonissospaj kontra Skopelospaj 
			
			Alonissospaj spreds från Alonissos till Skopelos för många år sedan. Men jag tror att Skopelospaj är den mest kända. Jag gillar Skopelospaj jättemycket, men jag tycker ännu mer om Alonissospaj, som alltså är originalet.  Alonissospaj. Taverna Eleonas i Leftos Gialos på Alonissos har åtta olika pajer att välja mellan, jag har smakat tre av dem, och alla var gudomligt goda. De innehåller alla olika råvaror, som get, bläckfisk, ost, vegetariska, med mera. Missa inte om du är på Alonissos. Läs om Taverna Eleonas i Leftos Gialos här.  Skopelospaj är också gott, men i mina testar vinner Alonissospajen. | 
| 
			 
			#2  
			
			
			
			
			
		 | ||||
| 
 | ||||
|  Sv: Alonissospaj kontra Skopelospaj 
			
			Jag har bara ätit Skopelospaj. Gott men väldigt mäktigt tyckte jag. Man blev mätt ganska snabbt. Men, ni som har ätit både Skopelospaj och Alonissospaj, kan ni beskriva skillnaderna? Masse | 
| 
			 
			#3  
			
			
			
			
			
		 | ||||
| 
 | ||||
|  Sv: Alonissospaj kontra Skopelospaj 
			
			Ätit Skopelospaj här med. Gott men mäktigt, som Masse säger   /Netwolf | 
| 
			 
			#4  
			
			
			
			
			
		 | ||||
| 
 | ||||
|  Sv: Alonissospaj kontra Skopelospaj Citat: 
  En Alonissospaj kan till exempel se ut så här, och vara gjord på getkött.   | 
| 
			 
			#5  
			
			
			
			
			
		 | ||||
| 
 | ||||
|  Sv: Alonissospaj kontra Skopelospaj 
			
			Det blev vi inte klokare av Janne! Nu får du sväva ut i er riktigt kulinarisk beskrivning!   Masse | 
| 
			 
			#6  
			
			
			
			
			
		 | |||
| 
 | |||
|  Sv: Alonissospaj kontra Skopelospaj 
			
			Ja, nu blev jag nyfiken; vad döljer sig därinne i långkorven?
		 | 
| 
			 
			#7  
			
			
			
			
			
		 | ||||
| 
 | ||||
|  Sv: Alonissospaj kontra Skopelospaj Citat: 
   | 
| 
			 
			#8  
			
			
			
			
			
		 | ||||
| 
 | ||||
|  Sv: Alonissospaj kontra Skopelospaj 
			
			
Det kan vara lite vadsomhelst faktiskt, men vanligast är att den innehåller ost.
		 | 
|  | 
| 
 |  |