![]() |
|
#1
|
||||
|
||||
|
På begäran från några av er följer här ett recept på bougiourdi
eller fetaost i ugn: 1 bit feta 1 tomat 1 paprika + tabasco eller peperoni (hackad vitlök) salt peppar oregano olivolja Smula fetan grovt i aluminiumfolie. Tärna en tomat,paprika och en peperoni och lägg det på fetan. Krydda. Häll på så mycket olivolja ni har Stäng folien och in i ugnen (220 grader) med paketet Placera det hela i en ugnsfast form för det kan bli lite rinnigt Låt det ligga i 20 minuter. Ta ut och blanda ihop det lagom mycket. Ät och var glad /Tomas E |
|
#2
|
||||
|
||||
|
Mmmm! Måste provas!
|
|
#3
|
||||
|
||||
|
Tack, det låter jättegott
Men så mycket olivolja man har... hm..
|
|
#4
|
||||
|
||||
|
Citat:
, man kan ju pröva med att lägga till följande;- hemma - tänkt använda - vill ha - behöver - lust med - sett Något borde ju passa // Helén- som tycker det låter jättegott, antingen som ensamrätt eller med en god köttbit. |
|
#5
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
#6
|
||||
|
||||
|
Det har jag ätit många gånger men aldrig hört namnet. På öarna där jag varit har det bara hetat feta fourno. Jättegott är det!
|
![]() |
| Ämnesverktyg | |
| Visningsalternativ | |
|
|