![]() |
|
#1
|
|||
|
|||
|
På lördag kommer det gäster. Pandemin och sjukdom har inneburit att det var ett tag sedan sist.
Förrätt: Saganaki på Kefarotiri med citron, taramosalata, dolmades, gröna oliver, tzatziki och bröd.Dryck Mythos eller Fix i kalla glas. 5 tal Ouzo att välja på. Varmrätt. färsbiff med gyroskrydda, Metaxa sås, citron potatis i ugn, grekiska sallad. Kaffe med Metaxa och choklad bit Pappersduk från Lefkas på bordet Fortsätter o gör Giovetsi på söndag kväll sen. Puttra ordentligt Yamas |
|
#2
|
||||
|
||||
|
Det låter fint Carle
![]() ![]() Men du smygöppnar väl inte jul-ölen som du köpte i Hanioti ![]() //Conny
|
|
#3
|
||||
|
||||
|
Oj oj vad gott!!
Viken tid ska vi komma? ![]() ![]() / Kajja
|
|
#4
|
||||
|
||||
|
Låter gott!
Önskar er en fin lördag!Giovetsi, bra att du påminde, måste sätta orzo på min inköpslista för det måste jag alltid ha hemma och nu är det slut. / Anne
|
|
#5
|
||||
|
||||
|
Citat:
Masse |
|
#6
|
|||
|
|||
|
Giovetsin blev lite torr vid uppvärmning och jag glömde peppra
Hällde över lite tomatsås o kryddade så blev det bättre Nej Conny 4 burkar från Grekland väntar på morgondagen + Fix och Mythos Angus lager från Lidl, Hellas Pils Vergina samt Manos om jag minns rätt. |
![]() |
|
|