![]() |
#1
|
|||
|
|||
![]()
Hej!
Nyss hemkommen från Naxos går jag o funderar på hur jag ska lyckas med att kopiera en helt fantastisk paj vi åt en dag på en taverna mitt ute i ödemarken. Tanten som ägde stället hade ingen matsedel utan vi fick gå in i köket o titta på vad hon hade lagat till . Vi förstod att allt var lagat från grunden o med kärlek o stolthet. Squashpajen var det godaste jag ätit på länge men jag uppfattade inte rättens namn på grekiska mer än att jag tror att det slutade på pita. Det var deg under o över fyllningen. En deg som påminde om smördeg o däremellan en blandning av vad jag tror squash, purjo feta, ägg o kryddor. När vi berömde maten sa tanten: -ja, jag sa ju att allt var hemlagat (hade hjälp med översättningen). Någon som har ett bra recept? Lotta |
Ämnesverktyg | |
Visningsalternativ | |
|
|