Visa ett inlägg
  #2  
Gammal 2007-07-23, 19:48
Arnes avatar
Arne Arne är inte uppkopplad
 
Reg.datum: feb 2005
Ort: Umeå
Inlägg: 4 702
Standard Sv: Kan någon kunnig hjälpa mig?

Jag drager mig till minnes att detta ärende varit uppe här på forumet vid tidigare tillfälle, och att då lösningen stod att finna i ett litet kort som gratis kunde beställas nånstans. På sagda kort framgår med all tydlighet
vad man icke tål!!!

Detta kort gives full acceptans på alla tavernor samt övriga näringsställen.

Någon som hittar denna skrivning, vänligen lägg densamma genast in på forumet!!!

Kompletterar med inlägg från Norsk ölufarhemsida

Nylig hjemkommet fra Chios, kan jeg fortelle at det slett ikke er noe problem å spise både godt og mye selv om man ikke skal ha gluten og melk/smør! Noen retter må man selvfølgelig styre unna, men det meste går og man kan fint be om å få stekt i olje i stedet for smør, feks(det meste er jo det uansett). Er man heldig, slik vi var, får man til og med tilbud om å få separat tilberedt "dagens". Vi fikk både kleftiko, tsoutsoukakia(hadde med naturlig glutenfritt brød) og kylling med sitronpoteter. Hvordan gjør dere andre det med matallergier/intoleranser når dere er i Hellas?

Arne

Senast redigerad av Arne den 2007-07-23 klockan 19:52.
Svara med citat