Har funderat och tänkt.....Och tänkt och funderat igen.....
Men, det enda jag kommer på som jag inte riktigt tycker om i matväg i det grekiska köket är fava (gillar för den delen inte hummus heller..) och chorta. Chorta tycker jag mest smakar lite beskt, även om man har på citron och olivolja. Alla maträtter kan, förstårs, vara bättre eller sämre beroende på vem som lagat till dem och visst har vi fått "bottennapp" här och var även på maträtter vi verkligen gillar. Men som sagt, då beror det mer på kocken än på maträtten i sig.......
Dakos tycker jag faktiskt om..... Gillar också svenskt "dopp i grytan"...

det gjorde jag inte i barn/ungdomen men numer!! Inget julbord utan "dopp i grytan" på vörtbröd!! Enligt min gom, förstårs.......

Catlady
PS: Kajja, prova en "stuffed squid" (kalamari gemista) det är jättegott! (Och långtifrån segt eller gummiartat .....

)