Hej !
Har oxå funderat på vad man kan ta med sig som är typiskt svenskt till grekiska vänner.
Jag tror att hjortronsylt (norrlänning som jag är!!) är väldigt svenskt för många. Tänk att vi har myrarna full i delikatesser !!
Vore det inte svårt så skulle man ju ta med sig löjrom,
tror dom skulle gilla det!
Det finns ju även hjortronlikör som är god och typiskt svenskt tycker nog många. Dalahästar är ju väldig lokalt det åxå men "världen" förknippar nog dalahästen med Sverige?! Snälla, ingen dalahäst i alla fall!!!
Svenska snapsar är ingen dum idé
Här uppe i norrland så finns det ju väldigt mycket lokala specialieteter
som man skulle kunna ta med men det är svårt att välja.
Jag tänker nog mer norrländskt (lokalt)
nu känns det som
//Joppan XXX dagar kvar till Kreta
P.S Har inte startat någon räknare än för jag har inte bokat klart vi har nämligen ingen hemresa än, bara utresa och boende men snart har!!