Grattis till er resa!!! Kan bara hålla med om tipsen här, även om jag är har haft otur med Elia de få gånger jag varit där. på faros är lunchens drottning Spaghetti bolognese. har ätit den typ hundra gånger å alltid alltid lika god!! I hörnan, första restaurangen när man kommer till remataki-stranden åt vi en himmelsk himmelsk scrimp spaghetti för bara 13€. Som sagt den lilla serveringen närmast piren. En av oss valde grillat istället å det var en flopp just den dagen. Visade sig att en kock skötte grillat å den som gjorde vår spaghetti var en al a Carte- kock. De var inte på samma planet

Faros har även galet goda kalvrätter - inklusive stifado - särskilt för oss som inte gillade kanelsränkt mat (som för övrigt heter "kanela" på grekiska för den som vill fråga kocken. På Maritsa ska man bara be familjen att välja ut en fin fisk att grilla. Strunt i menyn!!Vid grillen har alla år jag varit där suttit en gammal man å grillat, det är han som fiskat!! Så jag har alltid bara bett om en fin fisk på grillen - och aldrig aldrig fått betala mer än 12-13€ och ett ställe med världens bästa personal är Four season på hamnprommenaden. Gott säkert å allting. drinken tar jag alltid på Summertime bar. Men det är bara för att de är sååå trevliga! Avundsjuk? Jag? Jaaaa!!