Vi tar aldrig nånsin med oss någon svensk mat till Grekland..utom sill och kaviar till Nikoleta som present.
När vi är i Grekland äter vi grekiskt och dricker grekiskt och jag kan knappt tänka mig en frukost utan grekiskt nescafé, grekiskt bröd och ost och grekisk youghurt när jag är där....Hemma dricker jag däremot aldrig grekiskt kaffe...
Jag köper med hem grekisk honung och ibland olivolja och från Tinos ibland soltorkade tomater....Det är allt...Fast soltorkade tomater kan man ju köpa hemma också.
Förr köpte vi hem retsina i halvlitersflaskor men har slutat med det...den smakar ändå inte lika gott hemma

Det är väl det kanske som är tjusningen med Greklandsresorna, just att det inte är som hemma.
Men vad man tar med sig eller inte är ju en högst personlig sak och ALLA måste ju få göra så att just var och ens semester blir så där härligt lyckad! Sjöborren, NJUUUt!
Lissi - 6 dagar kvar....och utan tung väska