Här har jag hela köket fullt i grytor, plåtar och halvfärdig mat... Imorgon ska jag ha en grekisk buffé där två ännu oinvigda greklandsresenärer ska få smaka på diverse delikatesser. De ska nämligen åka till Kreta nästa vecka och har bokat AI och jag ser min chans att visa dem hur det "riktiga" grekiska köket kan se ut

Eftersom jag alltid lagar för mycket så kan alla som har vägarna förbi komma in på en smakbit...kommer få äta rester resten av veckan antagligen

På menyn finns iaf Lammkotletter, squshplättar, fava, xorta, gemista, garides saganaki, rödbetor, feta i ugn, ost saganaki, briam, oliver... och naturligtvis ouzo, mythos och kretensk romeiko
Hoppas jag lyckas att få dem att gå ut och äta på kvällarna när de kommer ner

Lyssnar förresten på en spellista på Spotyfi som heter "Grekisk tavernamusik", och den känns passande idag
Trevlig fredagkväll alla!
// Malin - som också åker till Kreta på torsdag