Citat:
Ursprungligen postat av inkfish
Jag blev tvungen att kolla  ...
Tror jag åt ostbollarna tre gånger och tallrikarna såg ut såhär. Sex stycken, alltså, och de var stora. (Vilket iofs kan bero på att de tänker "Oj, här kommer svenskan som äter som en långtradarchaffis igen"  )

|
Gud så gott det ser ut. Den tallriken kräver sällskap eller att man lämnar minst hälften om det ska gå att få ner ett par eller tre rätter till. Ätandet kan vara svårt ibland om man vill äta som en grek och inte har middagssällskap.
Jag har funderat på Tilos nästa år i försäsong men det känns inte så lockande om det inte finns bra mat då samtidigt som jag förstår deras dilemma om gästerna är få. Då föredrar jag att de bara har tillagat en eller två rätter som är bra. Ungefär som det lilla stället jag åt på vid stranden på Fourni där det fanns två rätter och tanten undrade vad hon skulle bjuda på nästa gång man kom? Den kokta zuuchinin och killingen minns jag än den underbra smaken av.
Eva