Vi spiser også oftest lunsj mellom kl 14 og 15, er da sultne og spiser like variert da

- som vi gjør til middagen ( mellom kl 21 og 22 )

- men stor lunsj = lettere middag, og omvendt
Om jeg skal nevne en lunsjfavoritt må det bli fritert Kalamares med tilbehør, skordalia feks
Drikke

- ø l hvis det er v e l d i g varmt, ellers Retsina, eller Vann
Det jeg t r o r skiller oss fra "de fleste" er at vi ( nesten ) aldri spiser "Gresk Salat" på tavernaer, hverken til lunsj eller til middag!
- det er s å mye godt å få

- som vi vanskelig kan lage selv, og som frister mye mer, også andre salater
Ingrediensene i "Gresk Salat" (uten at de nødvendigvis er "blandet" til salat) spiser vi til frokost (nesten) hver dag

- "Gresk Salat" er også enkelt å lage, enten alene, eller som tilbehør når vi spiser andre måltider "hjemme"