Citat:
Ursprungligen postat av karin.w.t
Kari! Äntligen en till! Jag har länge funderat på vad som är så speciellt med Sakis..!?!?
Personligen äter vi aldrig där. Har givit det två chanser under våra vistelser i Parga men har blivit lika besviken varje gång. Så visst vågar man säga vad man tycker!
Karin
|
Bra vi er to, Karin

- og kanskje blir vi flere og ?
- for det er faktisk sjelden vi har fått mat vi har blitt så skuffet over som vi ble den kvelden på Sakis og det skyldes ikke b a r e at forventningene var høye.
Det begynte bra med en velkomst ouzo, men...
Foruten udrikkelig husets hvitvin, fikk vi varmt hvitløksbrød som så fristende og godt ut, men... som viste seg å være så s e i g t at det nesten ikke kunne tygges

- om det var varmet opp igjen flere ggr, eller brødet var gammelt er vanskelig å si ?
På en PIKILIA for to
- fikk vi en gemista ( tomat) med smakløs og kladdete ris.
- fritert squash og grillet paprika som var god
- tzatsiki som var ok
- en liten tiropita, ganske ordinær
- noen båter poteter fra ovnen som var gode
- en mix grill hvor lamme"koteletten" var uspiselig ( det lille som var av kjøtt var s e i g t), et stykke kyllingfilet som var tørrere en vanlig, men ganske ok.
Pølse som ikke var i nærheten av de greske pølsene vi bruker å få og liker så godt, og en bifteki som var ganske ordinær.
Ingen kom og spurte om det smakte, men.. da vi gjorde tegn til å ville betale, kom en hyggelig servitør, jeg syntes han så litt beklemt ut, som om han visste at vi ikke hadde fått bra mat ( innbilning kanskje

)
Han ville gjerne gi oss kaffe, eller mer ouzo "på huset", men vi sa nei takk til det, da skrev han bare "19 euro" på papirduken, det var regningen!
M y e for pengene dersom det hadde vært et så godt måltid som vi bruker å få