Citat:
Ursprungligen postat av Erix
Maten, i alla fall på turistorter, är närmare dubbelt så dyr som i Sverige, så bor man med självhushåll i två veckor så kan kostnaderna dra iväg ganska rejält. Middagsbuffe på hotellet för 10 EUR/pers var ett hyfsat alternativ, men då faller ju hela idén med att ”klara sig själv” genom att botanisera bland lokala delikatesser. För vår del slutade det med en kompromiss...[/SIZE][/FONT]
E & L
|
Jag tolkade det som att det var mat både på tavernor och supermarket, men läste nog slarvigt. Fast Du minns Yanna , att även jag tyckte att t ex mejerivaror och grönsaker på den stora supermarketen nära Dig var dyra jämfört med t ex Netto här hemma..men för oss som bara är någon/några veckor spelar det ju ingen större roll.
Hur som helst så är det JÄTTEKUL att läsa alla rapporter från alla er som kommit åter från resorna! Tack Erix!
Lissi