Ämne: Ouzo
Visa ett inlägg
  #19  
Gammal 2011-10-24, 11:55
Birgitta63s avatar
Birgitta63 Birgitta63 är inte uppkopplad
 
Reg.datum: jul 2007
Ort: Sjöbo
Inlägg: 1 452
Standard Sv: Ouzo

Citat:
Ursprungligen postat av Eva L Visa inlägg
Nostalgia är godare än 12:an. Jag skulle göra lite fava också numera går det att köpa ärterna i rätt storlek till den i de flesta välsorterade affärer. Fava, oliver, fetaost och en god korv blir perfekt till ouzon. Nu finns det kanske inte grekisk korv i Sverige men numera när det är inne att göra korv brukar det finnas lite roliga varianter i delikatessbutikerna. Jag tycker att det är godast att servera favan lite ljummen ej kylskåpskall och ned röd lök och lite ringlad olivolja över. Själv köpte jag lokalt tillverkad rå lammkorv på Bondens marknad och stoppade flera paket i frysen. Friterad zuuchini är också alltid gott men det är ju lite pillrigt att stå och fritera när gästerna kommer.

Såg at du efterlyste frågor. Jag ska komma med några senare hinner inte nu på lunchen.

Eva
Hej
Ok ja flaskan har ju lite mer Ouzo i så den ska jag beställa tack.
Roligt ni hjälper till med frågorna i rätt inlägg nu tack.
Ok du hör av dig sen samt jag ska börja jobba snart. Går på kl 12:30. Blir spännande få läsa sen efter jobb.
Kalimeras forum är bara så trevligt
Birgitta
Svara med citat