Ämne: Mat i Parga
Visa ett inlägg
  #3  
Gammal 2011-08-11, 17:22
JohnSs avatar
JohnS JohnS är inte uppkopplad
 
Reg.datum: dec 2006
Ort: Ryfylke, Norge
Inlägg: 804
Standard Sv: Mat i Parga

Visst kan du spise alt du vil av forretter, som Eva sier. Vi er to par som reiser mye sammen, og det er sjelden at vi bestiller mer enn en eller to hovedretter, sammen med et passende antall forretter. Alt settes midt på bordet og deles, noe vi gir beskjed om når vi bestiller. Og er vi ikke mette når fatene er tømt, bestiller vi en forrett eller to ekstra...

Det høres som "Garidhes saganaki" er "din" rett. Reker i en krydret tomatsaus, med litt fetaost på toppen. Retten lages med store eller små reker, krydringen er ulik, så min kone - som har dette som favoritt - sier man kan spise det mange ganger i ferien, og det smaker nesten som en ny rett fra sted til sted....
Svara med citat