Jeg synes prisnivået er ganske behagelig på Kreta

- selvsagt kommer det an på hvilke vaner man har, og om man velger restauranter med internasjonal meny, eller enklere tavernaer med tradisjonell gresk/kretensisk mat
Kan det være at prisene på tavernaer også stiger i høysesong?
- våre erfaringer er fra lavsesong, den siste i april/mai i år
Første uka i mai var vi fire voksne, og vi spiser godt, dvs vi "snålar"( heter det det?) ikke , men sløser heller ikke, bestiller ikke inn mer enn vi vil og kan spise.
At vi liker retsina er jo med og holder regningen lav, tre av oss drakk retsina og en cola, dessuten kjøper vi en flaske vann til måltidene

Våre lunsjer kostet fra 25 - 35 euro, og middagene mellom 35 - 45 euro

Jordbær kjøpte vi kun en gang, en kurv på lørdagsmarkedet i Chania som vi betalte 1 1/2 euro for