Ämne: Luffning
Visa ett inlägg
  #9  
Gammal 2011-02-11, 11:40
Gerds avatar
Gerd Gerd är inte uppkopplad
 
Reg.datum: apr 2006
Inlägg: 47
Standard Sv: Luffning

Citat:
Ursprungligen postat av jonasw Visa inlägg
Passerade Mykonos när vi åkte Naxos-Syros för något år sen. I hamnen låg flera kryssningsfartyg modell gigantiska. Gjorde i alla fall att ev. sug att kliva av totalt försvann. Genom åren har jag nog passerat de flesta hamnar som finns i Kykladerna. I alla hamnar jag passerat har jag alltid tänkt "Här ser det fint ut, här skulle man stanna". Detta gäller med ett enda undantag.
Kanske det är svaret varför det skrivs rätt lite om ön här. Kan vara hur fin som helst men vänder sig till andra typer av resenärer än de som brukar skriva i Kalimeras forum.
En teori i alla fall.
/Jonas
Det är samma kryssningsfartyg som går vidare till Santorini, bland annat, så jag drar den slutsatsen att det beror på att det är en sevärd ö.
Det ÄR det också med "lilla venedig", gränderna, stränderna mm
Din vy från båten kanske gav dig en lite skev bild?
Den nya hamnen ligger en bit bortanför så ....
Jag råder dig att kliva av nästa gång och uppleva ön och göra en bedömning efter det.

Vad gäller din teori om vilka typer av resenärer som brukar skriva i detta forum så gör det mig nyfiken. Finns det en typisk kalemerian?
Tror du dig veta hur de fungerar?
Nu hoppas jag att dessa medlemmar frågar, diskuterar, delar med sig av Mykonos så att vi kan få en egen underkategori - och framförallt få svar på frågan om resetypen på en generell kalemerian
Svara med citat