Tidigare har jag snabbtittat i "den blå kokboken" och fann den lite tråkig. Men, så noterade jag att Uffe i höstas skrev så positivt om just den att jag beslöt ge den en chans. (Man har ju förtroende för omdömet hos deltagare i det här forumet

.) Tyvärr fanns den då inte att hitta nånstans. Kul att den nu dykt upp från nåt restlager.
Något utanför tråden vill jag tipsa om två andra bra kokböcker som också finns på rean. Nämligen:
Lindberg: Fedons grekiska, Bokia 129 kr
Kanske något för högt pris, men trevlig text och fina bilder.
Kiros: Mellan hjortron och oliver, Adlibris 59 kr, Bokus 146 kr, Akademibokhandeln o Bokia 169 kr.
Innehåller recept från flera länder till vilka författaren har anknytning. Grekland omfattar sid 70-145 av totalt nära 400 sidor. Maffig bok och för 59 spänn är det verkligen ett fynd !
Hela boken rekommenderas f ö varmt !