Jeg kan svare ang hvorfor Seaside er stengt. Og det er i det store og hele fordi kjøkkenet er for lite, og da får han ikke lenger lage varm mat fra grillen. Eneste varm maten han får lov til å lage er mat som kan kokes i kjele, eller varmes i mikro. Det holdt ikke for Vasilis' nydelige Souvlaki, reker og hamburgere! Han hadde brusskap og fryseren utenfor kjøkkenet, og etter nye lover og regler skal det visstnok være inne på kjøkkenet. Han hadde altfor lite kjøkken til dette, og han fikk heller ikke lov til å bygge større av hun som eier eiendommen. Han som drev Seaside jobber nå på Limanaki, og har tatt med seg noen av rettene sine dit. Det er jo ikke helt det samme, men uansett - han har en jobb og er glad for det. (Og dette vet jeg siden han er stefaren min

Han kommer ikke til å åpne Seaside i år heller. Dama som eier eiendommen skulle ha ganske mye for å leie der, og folk vil rett og slett ikke leie så lenge de ikke får lage mat! Dette har skjedd med ganske mange restauranter der nede, dessverre. Vet mange savner Greenpeace og taverna "under the tree" nettopp på grunn av dette!
Når det gjelder det store hotellet er det noe som beboerne synes er grusomt! Ving i Norge har også begynt å selge dette hotellet. Dyrt og ikke minst upersonlig - passer veldig dårlig på en liten øy! Jeg er faktisk veldig spent på om det hotellet stenger for ALL utsikt, siden vi skal bo på Hotel Romantica i år, som ligger bak der. Tror jeg?