Vi har varit många gånger i Grekland och aldrig varit drabbade...Men förra året i den otroliga värmen så drabbades min svärfar av campylobacter efter ha ätit kyckling. Det var ingen rolig resa, men däremot kom vi i närkontakt med den grekiska sjukvården och kan konstatera att den fungerar, måhända lite primitiv men fungerande. Bl.a fick jag springa med blodprov från läkaren till labbet som låg ett kvarter bort, men vi fick svar så det funkade

Till saken hör att min svärfar hade nyligen haft en infarkt, så något stirrig blev man... Det slutade dock bra även om det säkert tog ett halvår innan han återhämtat sig.
Citat:
Ursprungligen postat av JoLo
Ja, handsprit är nog överdrivet. Men....två (2) ggr har jag blivit mycket magsjuk, en gång efter att ha ätit " Lever Anglaise" och en gång efter att jag ätit Stifado. Vilken ö och vilken/vilka tavernor låter jag vara osagt, men jag har ej besökt dessa tavernor igen. F.ö. är maten halva njutningen när man är i Grekland.
/JoLo
|