handdator

Visa fullständig version : Lesbos


lavanna
2007-05-25, 12:00
:)Hej. Nu har vi bestämt oss, det blir Lesbos. Vi åker 5 september från Gardemon, eftersom vi bor nära gränsen. Vi ska bo i Petra på hotell Alma beach. Är det någon som bott där? Är tacksam för tips på sevärdheter på hela ön.Det verkar vara en mysig ö.
MVH Lavanna

darleen
2007-06-11, 08:24
Alma Beach är ett superfint hotell!! En bit från byn Petra men hotellet har egna bussar sen kan man gå oxå, inga problem. Men hotellet är väldigt fint, fin lobby, fin utsikt över havet och jättefina rum! Du kommer bli nöjd! =) :)

luzorsus
2007-06-19, 09:02
Hur är vägen från flyget till Petra och hotellen+ är den jobbig att åka? Slingrig..............Sambon är lite nojjig över just det...

darleen
2007-06-20, 09:27
Första biten är inte så slingrig, helt ok..Men senare när man närmar sig petra går det uppför och höger o vänster o tvära kurvor. Om ni kommer på kvällen kommer man kanske inte se så mycket. Sen när man är längst upp på berget är det nerför och längst ner ligger Petra. Men va inte oroliga, busschaufförerna är duktiga! =) Fast grekerna kör som de gör.
Ett tips: hyr en bil! ön är stor och det mesta bör ses! Och alla utsikter man får när man åker med bil är magnifikt, då kan man stanna och fota hur ofta man vill! =) Och ta er upp till kyrkan i byn, den utsikten är jätte vacker!