handdator

Visa fullständig version : Agatonissi


Kastas
2007-05-23, 07:56
Vi har tänkt ta en tur till Agatonissi under vår vistelse på Samos.
Är det någon som varit där och kan berätta lite hur det är.
Mvh Kastasbye_bye

kirtor
2007-05-23, 08:58
Se på vår hjemmeside http://www.olsenfilm.no/Agatonisi/default_nor.htm. Ellers er linken direkte fra Kalimeras link til Öarna og Agathonissi.
Vakkert, lite og veldig stille og rolig. Et par pensjonater og et par tavernaer. Ingen bank eller utleie av bil eller moped.

Kalimera
2007-05-25, 14:44
Är det någon som varit där och kan berätta lite hur det är.Det är litet, lugnt, mysigt och alldeles underbart. :)

lsj
2008-05-18, 20:43
Hej!
Vi var på Agatonissin för två år sedan och vill väldigt gärna dit igen. Där råder det totala lugnet. Vi bodde hos Maria och vi kan verkligen rekommendera det. Hennes pensionat ligger precis nere vid vattnet. Hon har en härlig altan/trädgård där man kan sitta i skuggan och titta ut över vattnet.Maria pratar inte engelska men det går alldeles utmärkt att kommunicera med henne ändå. När vi var där kom hon med varsit ägg till oss varje morgon och en dag fick en underbar fårost.
Ön har bara två små byar och det finns inte många restauranger att välja mellan. Det är inget att sörja över för den som ligger bredvid Marias pernsionat har allt man behöver. Där åt vi de godaste lammkotletter vi fått i Grekland och stämningen var den bästa.
Om man vill vandra går det alldeles utmärkt men det är ganska brant att ta sig från stranden upp på ön.
Åk dit!!!
Hälsningar
Eva och Leif
Varberg