handdator

Visa fullständig version : Tisdag 22/5


UlfWiman
2007-05-22, 19:44
Tisdag 22/5


God morgon. Vädret som vanligt 23º inne och 25° ute samt 72% i luftfuktighet. Nu är grävskoporna färdiga så gatan går att använda igen. Det är bara asfalteringen som saknas. Jag tror de ska låta det vara ett tag så att regn får fixa till det lite först. Träffade ett gäng galanta damer igår kväll, samtliga var pensionerade poliser och vi hade mycket trevligt. Läser just nu en ”spooky” bok av Steven King, Gengångare heter den och man ska nog inte vara mörkrädd när man läser den.
nu har jag varit nostalgisk igen. La på en skiva när jag kom hem med Håkan Hagegård, o Helga natt. Det var underbart att lyssna på. Tänk om man hade en sådan pipa i strupen. Sedan kommer Mahalia Jackson med Stilla natt, rena julafton. Pratade med Monica P i nästan två timmar igår. Jag förstår inte var vi hittade samtalsämnen men det var ingen konst alls. Hon skvallrade att vädret vi har haft kommer till hennes ö ett dygn senare. Det här med Kalimera börjar bli ett gift. När jag gick hem ikväll hörde jag bakom mig, Hej Kalimera Uffe. Snacka om att vara anonym. nu ligger anonymiteten inte mig till last.

Uffe

Monica P
2007-05-23, 05:18
Du får väl skaffa burka i stället för hatten...

Monica P
2007-05-23, 12:50
Har idag haft tid att läsa din reseberättelse nr 4. Du har verkligen fullt upp att göra på Kreta, och hur ska du kunna vara anonym när du känner så mycket folk mer eller mindre...jag håller mig helst för mig själv, eller med några vänner , nästan aldrig i stora sällskap. Under yrkeslivet träffade jag så väldigt mycket folk. Dessutom skulle man ge goda råd och lösa folks problem. Alla mina goda råd tog slut!

Kalimera
2007-05-23, 19:18
Haha! Det är ett tufft jobb att vara Kalimerakändis, men någon måste vara det också. flabb_flab