handdator

Visa fullständig version : Paros - boende.


Fishy
2007-05-14, 11:08
Hej!
Vi är två familjer (åtta pers med barn/ungdomar mellan tio och femton) som ska båtluffa i juni-juli. Åker ned midsommardagen, stannar i två veckor. Vi är alla rätt gröna på det hela och har inte kommit längre i planerna att vi tar Paros först och ser sen vad vi känner. Vill gärna ha tips på bra boende på Paros som har plats för oss. 2 x fyrbäddsrum alltså. Förstår att det är inte säkert att vi hamnar på samma ställe men vill inte bo kilometervis från varandra. Vill nog gärna bo där det "händer lite"flabb_flab . Priser?
Kommer ju med båten sent på kvällen, problem?

/Peter

Fishy
2007-05-14, 13:57
Eller om man vänder på det. Finns det något boende som man kanske ska undvika?

Lissi
2007-05-14, 16:50
Säkert inga problem att få boende. När färjan anländer så står de på rad, rumsuthyrarna och erbjuder rum.. Vi kom mitt i natten och hade i o f s rum eftersom vi åkte charter den gången men det fanns MASSOR av rumsuthyrare....Har det inte ändrat sig de senaste åren så är det samma som gäller nu...
Paros är en vacker ö..hyr bil ett par dagar och se er om. Parikia är vykortsvackert, men kan anses lite väl fullt av turister..Men det är ju det vi är allihop som åker dit..
HA en fin luff!!

Lissi

Eva L
2007-05-14, 18:14
Senia Apartments som Janne rekommenderar är ett kanonboende i Naoussa och här finns lägenheter av varierande storlek. Underbar utsikt och bara några få minuters promenad till centrum och hamnen som badbåtarna utgår ifrån.

Eva

Fishy
2007-05-15, 10:57
Senia ser fantastiskt ut! Hur skiljer sig Nauossa och Parikia åt?

Stina
2007-05-15, 12:22
Naoussa är mycket mindre och lugnare än Parikia.
Den lilla hamnen i Naoussa är verkligen som ett vykort på riktigt:)
Jag tycker om båda orterna, har bott både i Naoussa och i Parikia.
I Parikia finns många roliga små butiker och de vindlande gränderna i gamla stan är så mysiga.
I Naoussa finns också små mysiga gränder fast i mindre skala.
Paros är en trevlig ö, turistanpassad förstås, men inte alls så mycket svenskar där som på Naxos.

//Stinabye_bye

Skickar en länk till er också!

Fishy
2007-06-18, 10:07
Tjohoo! Vi åker på lördag!!!!! Det lutar att vi hamnar på Paros först. Det känns som om Parikia kommer passa vårt sällskap bäst. Har ni något riktigt bra logi tips (för 2x4 personer). Eller kanske nästan ännu bättre, finns det något som ni vill höja ett varningens finger för.

Är 50 euro/lgh/natt ett riktmärke man kan gå efter? För mycket, för lite? Som ni märker har jag inte en susning.

Peter

Eirini
2007-06-20, 11:57
Jag kan rekomendera ett jättefint ställe på Paros som heter Piso Livadi. Det går buss dit från Parikia. Där finns Dinas Inn som är helt underbart!
Kommer ej ihåg hur många sängar rummen har med det var bra pris och jättefint läge precis vid havet. Gemensamt kök för alla gäster och en bakgård med bord och stolar för frukost.

bye_bye

jonasw
2007-06-21, 14:27
Hej alla
Sitter pa internetcafe i Nauossa. Kom med Blue Star i forrgar 2230. Blev jagade av rumsraggare i Parkia. 50 E lar inte vara nagot problem att hitta nagot har. Vadret ar sagolikt, hogsasongen har inte borjat. Inga problem att fa de basta borden pa Tavernorna runt hamnen. Valkommna hit.
Jonas, Ulrica, Frida och Hampus i Naoussa.