handdator

Visa fullständig version : Grekiskt tangentbord


Soldyrkaren
2007-05-11, 23:48
Är det någon som vet om man kan få tag i ett grekiskt tangenbord här i Sverige? Eftersom jag börjat lära mig lite, lite grekiska vore det kul att kunna skriva också. Visst, jag vet att jag i Windows kan välja grekisk tangenbordslayout, men jag skulle vilja ha ett tangenbord där jag fysiskt ser de grekiska tecknen. Har letat hos bl.a. Dustin men inte hittat.

I värsta fall får jag väl bära hem ett från Grekland nu till sommaren...

UlfWiman
2007-05-14, 21:37
Du lär få bära hem ett. Fullständigt omöjligt att få tag på i sverige.

Uffe

Lissi
2007-05-14, 21:48
Ulf: Var i Chania kan man köpa ett sådant??? Min dotter ska till Kreta/Platanias på torsdag för en veckas semster och jag tänkte att hon kanske kan köpa...

Lissi

Soldyrkaren
2007-05-14, 23:02
Lissis fråga fick mig att fundera kring om man kunde köpa ett tangenbord direkt från Grekland, via postorder. Efter att ha letat en stund gav jag upp - jag har inte en chans att lyckas fylla i beställningsformulären på de grekiska shoppningsajterna, och inte heller att förstå om de kan skeppa till Sverige. :confused:

MEN så hittade jag ett företag i London, Keyboardco.com, som är "tangentbordspecialister" och även levererar internationellt. Så nu har jag beställt ett grekiskt tangentbord därifrån. Hoppas det är bra, för billigt blev det inte. :)

Så förhoppningsvis slipper man på det sättet att manuellt transportera ett klumpigt tangentbord hela vägen från Grekland.

Tack för er input!

UlfWiman
2007-05-17, 07:13
Till Lissi

Från 1866 torget ner mot Halidon. Till vänster förbi Vodafone och 25m till Kotsovoulos. De har allt och är billiga, kan liknas vid OnOff hemma. Jag har ett i aluminium för 19€ och det heter Advent. Det är där jag köpt frys,tvättmaskin, Tv m.m.

Uffe