handdator

Visa fullständig version : Soula på Naxos


lenapg
2005-05-24, 10:53
Är det någon som har bott på Hotel Soula på Naxos och vet hur det är? Är det mycket trafik utanför, många discotek eller lugnt och skönt? Rummen är de hyfsade? Ska bara stanna en natt så det behöver inte vara jättemärkvärdigt.
Tacksam för svar
Lenapg

LarsB
2005-05-24, 22:32
Hej Lena o. Nisse

Vi har aldrig bott på Soula men vi har bott i krokarna, och det har aldrig varit stökigt. Inga disko eller barer i närheten.
När dyker ni upp på Naxos? Själv kommer vi dit den 16/6, och stannar några dagar. Hinner vi träffas?

Lars och Britt-Louise

lenapg
2005-05-25, 08:49
Hej! Javisst ska vi hinna träffas! Nisse har snart fått in all ved i vedboa och då kan packning och förberedelser börja på allvar! Vi anländer sent till Naxos på fredagen. På lördagen den 18 kommer vi förmodligen ligga på stranden vid Soula för att på eftermiddagen fara vidare till Amorgos! Vi ser fram emot att dela en kall öl tillsammans med er!
Hälsningar Lena och Nisse

Charlotte
2005-05-26, 18:47
Hej! Vi har bott på hotell Soula hos Nikos och hans familj ett flertal gånger;) Familjen har sin reception på Soula, där det endast finns rum med kylskåp av varierande storlek, dessutom har de 3 hotell till i närheten där det finns studios, också av varierande storlek. Vi bodde på Markos förra året och betalade 30 euro/natt i mitten på juli. Läget är perfekt tycker vi flabb_flab . Kommer troligtvis att vara där några dagar på årets tur till Grekland. Boendet i övrigt är enkelt men helt ok:p . Hoppas ni får en fin vistelse på Naxos, min absouluta favoritöklapp_klap
Hälsningar Lottabye_bye