handdator

Visa fullständig version : Färjefrågor och behov av tips om "tredjeö"


lemon
2007-01-13, 20:24
Hej!

Finns det någon minnesgod kalamerian som kommer ihåg hur förbindelserna mellan Pireus/Rafina? och Sifnos fungerade ifjol sommar? Går det färjor på (senare delan) av eftermiddagen ut till Sifnos?

Funderar på att kombinera Sifnos (förhoppningsvis ny favorit!) med Naxos (gammal favorit!) och ytterligare en ö.

Vi har varit på Antiparos och Koufonissi. Kravspecifikationen innefattar fr.a. fina stränder men också ok prisläge och hyfsade förbindelser med (någon av) öarna ovan och, om det blir "sistaön", fastlandet.

Tips om ö och uppgifter om färja till Sifnos mottages tacksamt!

/Magnus (i väntan på orkanvindar i sydväst)

Kalimera
2007-01-17, 14:32
Tips om ö och uppgifter om färja till Sifnos mottages tacksamt!Katamaranerna till Sifnos brukar gå på morgonen. Det kan gå andra båtar på eftermiddagen. Korrekt svar får du när tidtabellerna har uppdaterats någon gång i maj. Tips på ö? Folegandros så klart. :)

CarinaN
2007-01-17, 16:16
Har för mig att det går dagliga turer från Piraeus eftermiddagstid på sommaren. Tror att båten gick 16.00 när vi åkte för två år sen. Vi åkte då sträckan Kithnos - Serifos - Sifnos - Milos.

Carina

Abi
2007-01-17, 22:17
Jag åkte också för två år sedan, Pireus-Sifnos-Milos-Syros. Tror också båten gick ca 16:00, eller halv fem. Vi tillbringade en stor del av eftermiddagen i hamnen i Pireus, och njöt av den inledande Amsteln:p.

bye_bye Abi