handdator

Visa fullständig version : Atens flygplats...


Celbe
2007-01-04, 18:17
...har jag ju varit på men har inte noterat om där finns någonstans där man kan sitta ute under tiden som man väntar på sin flight:confused:??? Fick nämligen för en stund sedan ett samtal på mobilen från Aegean Airlines, som meddelade att flighten från Samos till Aten i juli är tidigarelagd till 07.40. Vårt flyg till Köpenhamn går inte förrän på eftermiddagen så det blir några timmar att slå ihjäl på flygplatsen. Lite tid kommer säkert läggas på lite shopping ;) men det vore ju ganska skönt om det finns någonstans att sitta ute och få lite sol på sig också.

Alternativet är att boka om till Olympic, vars flight går ett par timmar senare, men dagen är ju ändå förstörd i och med att vi ska åka hem, så vi har till 99 % bestämt oss för att behålla bokningen hos AA.

Celbe

Admirala
2007-01-04, 18:22
Du har ikke verdens beste utsikt, men det er en grei liten utekafé med stol/bord utenfor avgangshallen. Jeg satt der et par timer i sommer og ventet, og det var helt ok. (Kanskje muligens fordi en kamaki ved navn Makis... nei, det går vi ikke inn på her flabb_flab Ang_elx :D )

dimitris
2007-01-15, 21:54
Ni kan ta bussen X95 till Syntagma!
Det tar ca 70 minuter från flygplatsen till Syntagma:
http://www.oasa.gr/index.asp?tml=1&pageid=103&menu=2&pg=1

dimitris

dimitris