Agapi
2006-11-22, 21:36
...gräddfil
crème fraiche
färskost(är det den vi kallar anthotiro?Giza?)
Kesella.
Jag bor i Grekland och på ett ställe där jag inte kan få tag på dessa.__D
Finns det någon som kan förklara för mig vad alla dessa produkter innehåller så kanske jag kan hitta något liknande till mina recept.
E x. Färskost, är de det som sållas bort när man gör ost? Som inte har någon spec. smak(om den inte är saltad förstås). Mjuk?
m.m
Help me please!;)
Katerina
crème fraiche
färskost(är det den vi kallar anthotiro?Giza?)
Kesella.
Jag bor i Grekland och på ett ställe där jag inte kan få tag på dessa.__D
Finns det någon som kan förklara för mig vad alla dessa produkter innehåller så kanske jag kan hitta något liknande till mina recept.
E x. Färskost, är de det som sållas bort när man gör ost? Som inte har någon spec. smak(om den inte är saltad förstås). Mjuk?
m.m
Help me please!;)
Katerina