handdator

Visa fullständig version : Express Athina


Malina
2006-09-26, 16:03
Vill tipsa om en mycket fin båt!
Vi åkte med henne från Naxos till Amorgos.
Den är byggd 1973 i Belgien tror jag och alldeles nyrenoverad.Hellenic Seaways är rederiet.
Den har renoverats så fint och fått behålla sin charm med tex.mahogny-räcken och en trevlig salong.Däcken har bänkar,som förr och inte plaststolar.
Personalen är genomtrevlig och toaletterna fina.Prova den!

Kalimera
2006-10-06, 09:11
Kan inget annat göra än att hålla med. Express Athina är en mycket vacker båt. När hon kom inseglande i Ios hamn (där bilden nedan är tagen) blev vi helt tagna. Så jäkla fin!

http://i88.photobucket.com/albums/k166/Katapola/17.jpg

SteffTee
2006-10-08, 20:12
Ja snart får man lägga upp sin Island-hopping, inte bara efter plats på båtarna, utan även efter standarden på båtarn, häpp. Det kan bli intressanta resor men inte mig emot :~)

Stellwerk1
2006-10-10, 14:28
En utav dom få färjor i ö-trafiken som jag inte åkt, hon har alltid lyckats segla på fel trad, eller varit upplagd när högsäsongen tagit slut!
Hon har en syster: Superferry II som seglar för Blue Star Ferries ut från Rafina till Mykonos, hon är dock ombyggd och även invändigt skulle jag tro, har inte åkt henne heller av samma orsak som ovan.

http://www.faktaomfartyg.se/prince_laurent_1974.htm

//Robert

Janérik
2006-10-10, 23:57
Hmm, vi hade till och med köpt biljett till denna båt men lyckades inte utnyttja den __D
Då vi stod på Naxos och tittade då båten kommer in så ställer Maria den pinsamma frågan: "Visst tog du grejorna ur safe-boxen?" :eek:
Det fanns bara ett enkelt svar på frågan: "Nej!" :mad:
Det blev alltså till att avbryta färden och i stället åka tillbaks till Agios Prokopios och sedan ta en senare båt till Paros i stället :mad:
Nåväl, det var ju ändå tur att vi upptäckte det innan vi skulle checka in på nästa hotell, det hade ju varit lite surt att konstatera att, nej vi har inga pass med oss.

Mvh Janérik