handdator

Visa fullständig version : Resa många - boka boende i förväg ?


Majsan
2006-09-12, 12:13
Hej !!

Vilken jättetrevlig site detta är klapp_klap Man kan tillbringa lååång tid här, ta del av alla tips och berättelser, bli inspirerad och drömma sig bort ...

Vi är tre familjer på 12 personer, från 12 och uppåt, som nu planerar att resa tillsammans nästa sommar, sista veckorna i juni och början på juli. Det blir nog Naxos, kanske Amorgos eller Milos också några dagar i Aten.

Har läst en del inlägg om detta att boka i förväg, och det låter ju som att man förmodligen kan förhandla sig till bättre priser genom att leta upp boende på plats. Nu är vi ju så många, och vill bo nära varandra...

Är det någon som har erfarenhet av att resa så många tillsammans ? Hur gjorde ni, bokade i förväg eller letade boende på plats ? Tacksam för att höra era erfarenheter.

Hälsningar

M

Hellen
2006-09-12, 19:16
Nu är vi ju så många, och vill bo nära varandra...
Är det någon som har erfarenhet av att resa så många tillsammans ? Hur gjorde ni, bokade i förväg eller letade boende på plats ? Tacksam för att höra era erfarenheter.


Vi har alltid rest i stora sällskap från 13-24 personer, förbokat har vi gjort en gång (Kouffinissi). Det gjorde vi för att vi ett år fick riktig dåligt boende där. Vi har ibland hamnat på samma hotell, ibland inte, men aldrig långt ifrån varandra, med inte långt i från menar jag kort promenadavstånd.
(5 minuter) Tycker dessutom att det kan vara skönt att inte leva "på varandra" hela dygnet runt, men det är ju olika hur man upplever det.
På Milos i år fick vi inget boende alls första natten, där borde vi alltså förbokat, eller valt ett annat ställe än Adamas.:rolleyes:

//Helén

Elisabet
2006-09-13, 09:50
Vi var 9 pers en gång (två familjer). Det var under andra hälften av juni. Vi hade ute förbokat något. Överallt hittade vi rum vägg i vägg. Det enda stället där vi först inte fick tag i något var i Naoussa, Paros. Men då skakade en hotellägare fram en stor trerumslägenhet, en vanlig bostadslägenhet alltså, som användes för att hyra ut och var möblerad med flera sängar i varje rum.

Om det räcker för er att bo på gångavstånd från varandra så borde det inte vara några problem att hitta boenden på plats.