handdator

Visa fullständig version : Hur stort är milos?


Erini
2006-08-30, 11:00
Hej allihop! På tisdag åker jag och min pojkvän till milos :) Kan någon svara på hur långt det är mellan adamas och tsigrado? Adamas och pollonia? Tänkte hyra mopeder så det kan ju vara bra att veta :)

Är vägarna bra på milos?

Tack!

Hellen
2006-08-30, 11:58
Vägarna på östra Milos är bra, hur de är på västsidan vet jag inte. Det var inte utmärkt speciellt många asfalterade vägar på västsidan, kanske duger de att köra moped på?
Vi hyrde bil, men konstaterade att det hade fungerat utmärkt med moped. Det var inte långt mellan platserna, tog 5-15 minuter att förflytta sig.
Vi startade i Adamas och besökte Papafragas, Firapatamos, De vita klipporna (Sa....?, har glömt namnet just nu) och Pollonia.
Det var väldigt väl skyltat, skyltarna satt t.o.m FÖRE avtagsvägarna samt i korsningarna.
//Helén

Gisela
2006-08-30, 12:00
Det är aldrig några långa avstånd så det går bra att åka moped till både Tsigrado och Pollonia. Vägarna är för det mesta bra, de asfalterade vägarna går det lokalbussar till. Går det inga lokalbussar till din strand så är de ofta slingriga vägar som inte är asfalterade men helt ok att åka moped på. Kommer inte ihåg några avstånd men Milos är inte större än att det går att åka moped till alla ställen.
Det finns dessutom många helt underbara stränder att upptäcka på ön.
Milos är en helt underbar ö som jag gärna skulle vilja komma tillbaka till.

Hälsningar
Gisela

Erini
2006-08-30, 12:42
TACK!!!