handdator

Visa fullständig version : Boende i september?


susidus
2006-08-27, 19:02
Vi ska åka till Skopelos i början av september (2 vuxna +2 barn) och vara där en vecka och bara njuta! Vi tänkte också bo på Skiathos en eller två nätter innan vi ska flyga hem. Kan någon rekomendera ngt boende? Är det enkelt att ordna på plats eller ska vi förboka?

Ann
2006-08-28, 12:24
Jag tror inte att du behöver boka i förväg, då du ska resa. Vi kom till Skiathos i början av juni och det stod många rumsraggare vid båten. Vi gick med en rumsraggare, men tackade nej till hennes erbjudande. Vi hittade boende till bra pris på hotellet som ligger vid busshållplatsen med utsikt över havet, helt OK. Vi betalade 25€ per natt.
PS Skopleos var bara såå underbart!!
Vi bodde på Stella Rooms, jättebra boende.
//Ann

Kalimera
2006-08-28, 12:30
Gjorde som ni förra året, avslutade med några dagar på Skiathos. Vi möttes av två rumsuthyrare i hamnen, att det inte var fler beror säkert på att vi anlände runt 07.00. Vi tackade nej till dem och letade på egen hand. Det skulle vi inte gjort, det tog oss mer än en timme att hitta rum i Skiathos stad. Många ställen var typ hotell och inte pensionat som vi letade efter. Men vi fick napp på Morfeus Hotel, följ Odos Papadiamantis tills du kommer till National Bank, där svänger du höger och sedan vänster och där ser du hotellet. Morfeus Hotel är enkelt, ingen lyx direkt, men ligger centralt.

I hamnen finns även en rumsförmedlarkiosk där ni kan fråga efter rum.