handdator

Visa fullständig version : Jobb i aten??


lina
2006-08-27, 12:40
Vet inte riktigt om detta är rätt ställe för denna tråd, men jag gör ett försök!
Jag planerar att i slutet av september åka till Aten och stannar några månader till ett år. Men är det alls möjligt att skaffa någon typ av jobb i aten när man är 18år och inte pratar grekiska?? ...kan tänka mig (nästan) vad som helst!

Angelina
2006-10-03, 19:53
Hej!
Jag bodde själv i Aten i våras och pluggade grekiska och funderar nu starkt på att åka tillbaka i vår och jobba lite. Har du lyckats hitta nåt jobb? Jag vet att det fanns annonser lite överallt i butiker, men då måste man nog kunna lite grekiska.. Annars finns ju turist fiken runtom Thissio och Plaka, där kanske du inte behöver kunna speciellt mycket grekiska.. Kanske kan gå runt o fråga? Kolla också www.athensnews.gr (http://www.athensnews.gr) det är en tidning på engelska och man kan hitta lite allt möjligt där.. annars finns en hemsida också www.expatriates.com (http://www.expatriates.com) kolla där med.. och lycka till!

Hälsningar Angelina

annakarin_persson83@
2006-10-23, 19:12
Hej! Ingen idé att kolla turistcafeerna, bodde i centrala, gammla plaka 6 mån och känner de populäraste cafeerna och de har sin fasta personal, tar in bröder etc till de som jobbar. dom är som små familjer de som jobbar på cafeerna.....tror inte de ens överväger nya....