handdator

Visa fullständig version : Längtan...


Evakarin
2005-05-07, 09:05
Längtan till Grekland är svår just nu, så svår att det är svårt att koncentrera sig på det man måste.:( Uppsats som skall skrivas och lämnas in innan resan, men den blir inte skriven. När datorn startas är det Kalimera.nu man hamnar på inte uppsatsen. Går man in i matsalen som nu är klädkammare går man ett varv till och kollar vilket man kan ta bort för att få lättare packning. När man är ute med hunden och ser det gröna växa kommer tankarna på hur det blommar och frodas i Grekland. Håller på att bli galen :eek: (mer än vanligt) av längtan. Är jag ensam eller finns det fler med samma känsla:confused: 12 dagar och 22 timmar kvar till Karpathos, Rodos och Kos

Evakarin

kize
2005-05-07, 09:53
Du är långt ifrån ensam om din längtan, här finns åtminstone tre kalimeror till som längtare sååååå.
Vi köpte Jannes nya Kalimera mera och där finns lite att ta till om längtan blir för svår. Kan höra ljudet av vågor, cikador och musik från en taverna bl a.
Kan lova att den går då och då här hemma.
Du är en lyckans ost som bara har 12 dagar kvar, vi har drygt 40.
Sedan bär det av "hem".
Kicki

Evakarin
2005-05-07, 10:04
Cd skivan går för fullt just nu. Har kommit på att ljuden från kafeniòn är väldigt behagligt när man sitter och skriver. Tavernans musik är uppiggande, stampar lätt med foten. Men ack så försvinner man in i drömmarnas värld och tankarna är inte där dom borde vara. (bannade uppsats):)

Evakarin