handdator

Visa fullständig version : Aegean village / Lakki studios i Aopi


tilde
2006-08-25, 22:31
Hejsan! Någon av er som bott på Aegean village eller Lakki studioa i Amopi och vad tyckte ni om dessa ställen?

/ Tilde

Nora
2006-08-26, 10:54
Jeg har bodd på begge stedene, to ganger på Aegean og to ganger på Lakki. Jeg syns begge stedene er bra. Grunnen til at vi heller valgte Lakki, var at det ble rimeligere, hvis vi bare bestilte flybilletter og så ringte ned og bestilte rom selv. De to hotellene ligger rett ved siden av hverandre, og dersom du bor på Lakki, kan du bruke bassenget på Aegean.
Rommene er vel kanskje litt finere på Aegean, i og med at de er nyere. Det jeg imidlertid syns er helt spesielt på Lakki, er atmosfæren. Familien som driver stedet er utrolig gjestfrie, det er virkelig hyggelig å komme dit.
Men, jeg har vært veldig fornøyd med begge stedene! Dersom det er noe mer du vil vite, så bare spør!:)

Gita
2006-08-27, 11:52
Vi bodde på Aegean Village iår, vi fick den största lägenheten (måste varit mer än 40 kvadrat, så stor var den) med en jättestor balkong, två rum med pentry, A/C i båda rummen. Sängarna var sk karpathiska sängar, i ena rummet en dubbelsäng, i det andra två enkelsängar. Mycket mysiga att sova i, efter ett tag lärde man sig ta sig upp och ner på ett smidigt sätt.

I andra rummet fanns också en soffa och matgrupp. Vårt resesällskap hade ett dubblerum som var av mer "normal storlek", också det med karpathisk säng och makalös utsikt, bara det värd resan! Alla lägenheter har bra utsikt, i och för sig.

Bra liten minimarket fanns det också, färskt bröd varje morgon. Vill man ha ordentligt med matvaror och mycket att välja emellan, ta taxi in till Pigadia och storhandla tex vid busstationen (Obs! ej vid taxistationen dit alla taxichaufförer försöker köra en! Den är inte alls lika bra som den vid bussstationen).

Poolområdet är helt OK, liten poolbar med glass, lunchrätter etc. Trevlig, hjälpsam personal. Ca 100m till första badviken som heter Lakki beach och som är en stenstrand.

Vi trivdes mycket bra, men det är ganska dyrt att åka charter till just det hotellet, så nästa gång har vi funderat på att köpa flystol och boka direkt från Lakki.