handdator

Visa fullständig version : snart så..........


siraja
2006-08-03, 20:10
bye_bye 2 dagar kvar till härliga samos resan, börjar bli lite nervös(första gången på samos) packnings listan snart klar, likaså inköpslistan... Gud va det ska bli sköööööönt.......klapp_klap _B-anana

Titti
2006-08-03, 21:42
Var på Samos ska ni bo? Vi bodde i Pythagorion för två år sedan och trivdes bra. Vi tog oss med buss både till Samos stad och till Kokkari, som vi verkligen blev förtjusta i.

Ni kommer säkert att få det jättehärligt! Trevlig resa önskar Titti bye_bye

siraja
2006-08-03, 22:54
Tack tack.... vi ska bo i pythagorion, hotell doryssa bay.. har du något att rekomendera till oss?? något man bara måste se/göra eller något man rent av inte behöver se/ göra?? Siraja

Kalimera
2006-08-04, 12:06
något man bara måste se/göra eller något man rent av inte behöver se/ göra?? Vill ni äta riktigt god mat ska ni gå till Restaurang Elia en bit bort på hamnpromenaden i Pythagorion. Elia drivs av Michalis som tidigare arbetat på flera grekiska tavernor i Göteborg. Restaurangen är precis nyöppnad och serverar himmelskt god mat.

För att verkligen lära känna Samos bör ni hyra en bil och åka till några av dem många fina bergsbyarna, som Manolates, Spatarei, Kastania, Stavrinides och Drakei. Missa inte heller den lilla fiskebyn Posidonio där det finns en underbar taverna med samma namn. Är ni äventyrliga av er går ni till vattenfallet ovanför Potami beach.

siraja
2006-08-04, 17:19
Tack snälla för råden, vi ska försöka hinna med flera bergsbyar samt en hel del annat........_B-anana